Intraboss

Maakt uw werk lichter.

Intraboss industreel comfort BV de schaarheftafel specialist.

 

Wij zijn de handelsvertegenwoordiger van verschillende voornamelijk Duitse bedrijven die gespecialiseerd zijn in Schaarheftafels en andere aanverwante Material Handling apparaten, dit doen we al sinds 1985.

 

Naast de schaarhefsystemen hebben we een programma van Logitrans dit Deense bedrijf is een specialist als het gaat om handling apparaten voor in het magazijn.

 

Historie:

 

Intraboss Industrieel Comfort B.V. is opgericht door de heer Bosschart in 1985 als handelsonderneming in schaarheftafels en ergonomische hulpmiddelen voor de industrie, door de jaren heen gegroeid als een specialist op dat gebied, de naam Intraboss betekend INTern TRAnsport BOSSchart, in 1987 werd het importeurschap van Flexlift (platte heftafels) verworven later die van Gruse, deze 2 Duitse fabrikanten zijn marktleiders in schaarliften sindsdien is de onderneming gegroeid tot wat het nu is een specialist in schaarheftafels en ergonomische oplossingen, de dagelijkse leiding is in handen van Peter Koelewijn die tevens sinds 2001 de eigenaar van Intraboss industrieel comfort BV is.

 

Peter_Koelewijn.JPG

Peter Koelewijn 

 

Intraboss is lid van de Koninklijke Metaalunie 

Home